Voorwaarden
Algemene voorwaarden, gedragscode en klachtenregeling
Als Kantoor Lindenhof B.V. vinden wij dat wij duidelijk naar onze klanten moeten zijn over wat wij als kantoor, inclusief onze medewerkers, als gedragscode hanteren. Tevens moet er duidelijkheid zijn omtrent de voorwaarden waaronder onze diensten worden uitgevoerd. Kantoor Lindenhof B.V. hecht aan tevreden relaties en we werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Waar gewerkt wordt, kunnen echter fouten worden gemaakt en kunnen misverstanden ontstaan. Indien u opmerkingen heeft over onze dienstverlening, onze medewerkers of wat voor aspect van onze organisatie dan ook, dan nodigen we u nadrukkelijk uit om ons dat zo snel mogelijk te laten weten via de op onze website te benaderen klachtenregeling. Uw opmerkingen nemen wij zeer serieus en waar wenselijk zoeken we met u naar een passende oplossing.

Kantoor Lindenhof B.V. geeft veel om uw privacy. In onze privacy-statement geven wij aan hoe wij met persoonsgegevens omgaan welke in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening worden verwerkt.

Algemene Voorwaarden (PDF, 157kB)
 Hoofdpunten Gedragscode (PDF, 68kB)
 Klachtenregeling (PDF, 48kB)
 Klokkenluidersregeling (PDF, 53kB)
 Privacy-statement (PDF, 98kB)

 
Laatste nieuws
» Nieuwsbrief
Lees onze meest recente nieuwsbrief
» Alle nieuwsberichten
Doorzoek de site
Vul hier uw zoekterm in.
Kantoor Lindenhof B.V. Nieuwstraat 51 Eersel 0497-535399 KvK 17142796
Copyright © 2020 Kantoor Lindenhof | All rights reserved.
Voorwaarden
Disclaimer