Over Kantoor Lindenhof
Kantoor Lindenhof is een jonge en snelgroeiende adviesorganisatie met specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteit en administratieve dienstverlening. Als allround advieskantoor hebben wij een specialisme opgebouwd in het pro-actief adviseren van de ondernemer met zijn eenmanszaak en de directeur-groot aandeelhouder met zijn vennootschap op het gebied van hun financile positie, bedrijfsvoering en fiscale planning.

In onze dienstverlening staan centraal kwaliteit, persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwensrelatie bij een vast aanspreekpunt. En dit alles in een Kempische omgeving waarbij factoren als dichtbij, goed bereikbaar en herkenbaar van belang worden geacht om de klant optimaal van dienst te zijn. Dit zijn met name ook de aspecten die de directie, Peter Geboers RA (Registeraccountant) en Mr. Eric van Hoof FB (Fiscaal Jurist), in de dagelijkse dienstverlening en in de contacten met collega's en cliënten aanspreken.

Het kantoor is in 1997 door Eric van Hoof opgestart als Van Hoof Administratie & Fiscaal Advies en zijn kantoor is sindsdien uitgegroeid tot een kantoor waar per heden een twintigtal werknemers werkzaam zijn om ondernemers en hun onderneming met raad en daad terzijde te staan in hun bedrijfsuitoefening.

Peter Geboers is vanaf 1 september 2004 toegetreden tot het kantoor om als Registeraccountant samen met Eric de gelederen te versterken om meer toegevoegde waarde voor de klanten te bewerkstelligen. Met zijn komst is ook de naam van het kantoor gewijzigd en vernoemd naar de naam van het statige kantoor waarin de onderneming is gevestigd.

Kom eens bij ons langs om te ervaren wat voor kennis en ervaring er zit in het kantoor achter de twee pilasters langs de oprijlaan, Linden en Hof, die de naam herbergen van ons kantoor.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek 

 
Laatste nieuws
» Nieuwsbrief
Lees onze meest recente nieuwsbrief
» Alle nieuwsberichten
Doorzoek de site
Vul hier uw zoekterm in.
Kantoor Lindenhof B.V. Nieuwstraat 51 Eersel 0497-535399 KvK 17142796
Copyright © 2020 Kantoor Lindenhof | All rights reserved.
Voorwaarden
Disclaimer